nahed1

Jídelní lístek

27.5. – 31.5. 2024 TISK

 

 

Pondělí Alergeny
Polévka: Šumavská bramboračka 1,3,7,9
1. Přírodní vepřový řízek,brambory,dresink 1,3,7
2. Plněné bramborové knedlíky s uzeným masem,kysané zelí 1,3
3. Špagety panzani s kuřecím masem,slaninou,žampiony a smetanou  1,3,7
4. Čočkový salát se slaninou a sýrem,tmavý chléb 1,7
Dělená strava: 5. Pomalu pečené hovězí maso na česneku,dušená mrkev se slaninou
Vegetariánské jídlo: 6. Brokolicový mozeček,brambory,okurek  3,9

 

Úterý Alergeny
Polévka: Masová s vločkami 1,9
1. Vepřové maso s koprovou omáčkou,knedlíky 1,3,7
2. Hovězí námořnické maso,brambory 1,3
3. Pečená makrela na česneku a másle,bagetka,salát se smetanou 1,4,7
4 Rýžový salát s kuřecími špalíčky
Dělená strava: 5. Marinovaná vepřová krkovička s vepřovým bokem,pyré z hlávkového zelí 7
Vegetariánské jídlo: 6. Koprová omáčka,vejce,knedlíky 1,3

 

Středa Alergeny
Polévka: Kulajda 1,3,7
1. Štěpánská vepřová pečeně,dušená rýže,salát z červeného zelí 1,3,9
2. Smažené kuřecí stehno,bramborová kaše,kompot 1,3,7
3. Tortilla s trhaným vepřovým masem,zeleninou a uzeným sýrem  1,7
4. Ovocný salát,sladké pečivo 1
Dělená strava: 5. Zapečené krůtí játra v anglické slanině,zeleninový salát
Vegetariánské jídlo 6. Tofu s čínskou zeleninou,dušená rýže 1,6,9

 

 

Čtvrtek Alergeny
Polévka: Pohanková 1
1. Segedínský vepřový guláš,knedlíky  1,3,7
2. Babiččiny šunkofleky s uzeným masem a sýrem,zelný salát s mrkví  1,3,7
3 Přírodní kuřecí cordon blue,brambory  1,7
4. Studenský hamburger (smaž.šunka,zelenina,dresink)  1,3,7
Dělená strava: 5. Buffalo wings,čerstvá zelenina (kuřecí křidelka)  6,9
Vegetariánské jídlo: 6. Zapečené halušky se špenátem a smetanou 1,7

 

 

Pátek: Alergeny
Polévka: Boršč  1,9
1. Smažená vepřová kotleta,bramborové pyré s petrželkou,ananasový kompot 1,3,7
2. Lasagne boloňské,okurkový salát  1,7
3. Kynuté knedlíky s jahodami,pražená strouhanka,cukr,máslo (3ks)  1,3,7
4. Grilovaný hermelín na zeleninovém salátu s cherry rajčátky,bagetka  1,7
Dělená strava: 5  Bačův vepřový steak,zelný salát s křenem (cibule,brynza,uz,sýr,klobása) 7
Vegetariánské jídlo: 6. Sojové řízečky,bramborové pyré s petrželkou,kompot  1,3,6,7


Alergeny ke stažení zde

Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková  Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502

Následující týden >>