10.2. – 14.2. 2025 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Fazolková na kyselo | 1 | |
1. | Selská vepřová pečeně,dušený špenát,bramborové knedlíky | 1,3 | |
2. | Kuřecí paličky na medu,brambory,mix salát | 1 | |
3. | Hovězí gulášek,chléb | 1,3 | |
4. | Šopský salát s prošutem,pečivo | 1,7 | |
Dělená strava: | 5. Vepřový steak se sázeným vejcem,ďábelský dip,zámecká zelenina | 3,7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Široké nudle s tvarohem,cukrem a máslem | 1,3,7 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Frankfurtská s párkem | 1,7 | |
1. | Štavnatý kuřecí plátek s bramborovo-mrkvovým pyré,kompot | 7 | |
2. | Vepřová čína,jasmínová rýže | 1 | |
3. | Pečený bůček,klobása,uzené maso,červené zelí,chléb | 1 | |
4 | Uzené stehno na listovém salátu,pečivo | 1 | |
Dělená strava: | 5. Hovězí roštěná s řapíkatým celerem,rajský salát s balkánským sýrem | 1,7,9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Zeleninová rizoto s uzeným sýrem,okurek | 7,9 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Masový vývar s drobením | 1,3,9 | |
1. | Záhorácký vepřový závitek,dušená rýže,zelný salát s mrkví | 1 | |
2. | Smažený hermelín,brambory,tatarská omáčka | 1,3,7 | |
3. | Hamburger s trhaným vepřovým masem | 1,3,7 | |
4. | Řecký špagetový salát | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Pečené kuře na kysaném zelí | ||
Vegetariánské jídlo | 6. Brokolicový mozeček,brambory,okurek | 3,9 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Čočková s rajčaty | 1,9 | |
1. | Vepřové maso na smetaně,knedlíky | 1,3,7,9 | |
2. | Pikantní kuřecí jehla,brambory,kompot (čabajka,paprika,cibule,slanina) | 1 | |
3. | Žemlovka s jablky a tvarohem | 1,3,7 | |
4. | Zeleninový salát s kuřecími stripsy,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Vepřová panenka na smetanovém ragů z hříbků,dušená zelenina | 1,7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojový segedínský guláš,knedlíky | 1,3,6,7 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Gulášová | 1 | |
1. | Smažená vepřová kotleta,bramborový salát s majonézou | 1,3,7,9 | |
2. | Hovězí námořnické maso,dušená rýže | 1,3 | |
3. | Marinovaný kuřecí steak s BBQ omáčkou,bageta,salát ,,Coleslaw,, | 1,3,6,7 | |
4. | Zeleninový salát s lososem a koprovým dipem,pečivo | 1,4,7 | |
Dělená strava: | 5. Pečené žebra v hořčično medové marinádě,salát z kysaného zelí | 10 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojové řízečky,bramborový salát s majonézou | 1,3,6,7,9 |
Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502