19.5. – 23.5. 2025 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Uzená s mlékem a kroupy | 1,7,9 | |
1. | Vařené uzené maso s bramborovou kaší a cibulkou,mix salát | 7 | |
2. | Brynzové halušky se slaninou | 1,3,7 | |
3. | Vepřová krkovička na debrecínský způsob,těstoviny | 1,3,7 | |
4. | Zeleninový salát se smaženou nivou,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Vepřová líčka na červeném víně,kořenová zelenina | 9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Koblihy s nutellou (4ks) | 1,3,8 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Zeleninová s krupicí | 1,9 | |
1. | Segedínský vepřový guláš,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Plněná cuketa boloňským ragů a sýrem,brambory,česnekový dresink | 1,7 | |
3. | Kuřecí špíz se slaninou,šunkou ,paprikou a cibulí,dušená rýže | 1 | |
4 | Těstovinový salát se sušenými rajčaty,řapíkem a vepřovým plátkem masa | 1,3,9 | |
Dělená strava: | 5. Pečené vepřové koleno,zelný salát s křenem | ||
Vegetariánské jídlo: | 6. Křenová omáčka,vejce,knedlíky | 1,3,7 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Česnekový krém s brambory | 1,7 | |
1. | Vepřový plátek se zeleninou a pikantní omáčkou,dušená rýže | 1,9 | |
2. | Smažený květák,brambory,tatarská omáčka | 1,3,7 | |
3. | Hornická fazolová směs,chléb (vep.maso,uzenina,chilli,paprika) | 1 | |
4. | Kuřecí čína se zeleninovým kuskusem | 1 | |
Dělená strava: | 5. Hovězí roštěná s řapíkatým celerem,rajský salát s balkánským sýrem | 1,7,9 | |
Vegetariánské jídlo | 6. Zeleninová směs na kari,dušená rýže | 1,10 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Hovězí s kapáním | 1,3 | |
1. | Hamburská vepřová kýta,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Kuřecí steak se slaninou a sázeným vejcem,brambory | 1,3,7 | |
3. | Žemlovka s ovocem a tvarohem | 1,3,7 | |
4. | Vepřová panenka na salátě z kysaného zelí,pečivo | 1,3 | |
Dělená strava: | 5. Losos na listovém špenátu se smetanou | 4,7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Brokolicový mozeček s cibulkou,brambory,okurek | 3,7 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Gulášová | 1 | |
1. | Smažené rybí filé,bramborové pyré s petrželkou,kompot | 1,3,4,7 | |
2. | Plněná vepřová roláda,dušená rýže,okurek | 1,9 | |
3. | Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,hlávkové zelí | 1,3,7 | |
4. | Zeleninový salát s kuřecími řízečky,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Grilovaný kuřecí steak,sýrový dip,pečená dyně | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojová čína se žampiony,dušená rýže | 1,6 |
Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502