20.1. – 24.1. 2025 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Květáková s pórkem a kurkumou | 1 | |
1. | Valašský vepřový steak,brambory | 1 | |
2. | Boloňské špagety sypané sýrem | 1,3 | |
3. | Bylinkové kuřecí prso,zeleninová pohanka s cibulkou,okurko-rajský salát | 1,9 | |
4. | Holandský šunkovo -sýrový salát,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Špikovaná vepřová panenka,grilovaná zelenina,dresink | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Smažený květák,brambory,tatarská máčka | 1,3,7,10 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Kulajda | 1,3,7 | |
1. | Bratislavská vepřová plec,houskové knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Hrachová kaše,lázeňské párky,chléb,okurek | 1 | |
3. | Mix gril,brambory,dip (kuř.steak,vep.krkovička) | 1,7 | |
4 | Cizrnový salát se zeleninou,majonézou a balkánským sýrem,pečivo | 1,3,7,10 | |
Dělená strava: | 5. Kuřecí čtvrtka ,,Ala kachna,,na kysaném zelí | ||
Vegetariánské jídlo: | 6. Pečená tarhoňa se zeleninou po maďarsku s uzeným tofu | 1,6 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Gulášová | 1 | |
1. | Staročeská sekanina,štouchané brambory s cibulkou,čalamáda | 1,3,7 | |
2. | Přírodní vepřový řízek,barevná rýže,okurek | 1,9,10 | |
3. | Pikantní zeleninové lečo s klobásou a fazolemi,chléb | 1,3 | |
4. | Smažené rybí filé na svěžím bramborovém salátku s ředkvičkami a koprem | 1,4 | |
Dělená strava: | 5. Dušené hovězí maso s javorovým sirupem,česnekové fazolky | 9 | |
Vegetariánské jídlo | 6. Kantonské rýžové nudle | 4,6,9 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Krupicová s vejci | 1,3,9 | |
1. | Vepřové maso v žampionovo-nivové omáčce,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Marinovaný kuřecí steak v chilli jogurtu,brambory | 1,7 | |
3. | Chalupářský hovězí kotlík,chléb | 1 | |
4. | Uzené kuřecí stehno na listovém salátu,pečivo | 1 | |
Dělená strava: | 5. Ďábelská vepřová jehla,rajčatový salát s cibulí a řapíkatým celerem | ||
Vegetariánské jídlo: | 6. Žampionovo-nivová omáčka,sázené vejce,knedlíky | 1,3,7 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Hovězí s játrovou rýží | 1,3,9 | |
1. | Smažená česneková kotleta,bramborový salát s majonézou | 1,3,7,10 | |
2. | Špikovaná vepřová krkovička na kys.okurkách s jalovcem,dušená rýže | 1,10 | |
3. | Kynuté knedlíky s jahodami,tvarohem,cukrem a máslem | 1,3,7 | |
4. | Grilovaný hermelín,listový salát se zálivkou | 7,10 | |
Dělená strava: | 5. Pikantní kuřecí křidélka,salát ,,Coleslaw,, | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Zeleninové rizoto s cizrnou sypané uzeným sýrem,okurek | 7,9 |
Jídelní lístek připravil: Peter Čičkan Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502