17.2. – 21.2. 2025 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Pórková s vejci | 1,3,9 | |
1. | Kremžská vepřová krkovička,dušená rýže,okurek | 1,10 | |
2. | Kuřecí plátek,dušená mrkev na másle,brambory | 1,7 | |
3. | Bramborový guláš s uzeninou,chléb,cibule | 1 | |
4. | Zeleninový salát se sýrovou variací,pečivo | 1,7 | |
Dělená strava: | 5. Marinované medailonky z vep. panenky v barevném pepři,brusinkový přeliv,duš. zelenina | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Smažený květák,brambory,dresink | 1,3,7 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Masová s jáhly | 1 | |
1. | Vepřový segedínský guláš,knedlíky | 1,3 | |
2. | Přírodní kuřecí kapsa plněná špenátem a mozzarellou,brambory s pažitkou | 1,7,9 | |
3. | Čočka na kyselo,lahůdkové párky,chléb,okurek | 1 | |
4 | Salát z červeného zelí s křenem,uzené maso,chléb | 1 | |
Dělená strava: | 5. Kuřecí steak s karamelizovanou cibulí a sázeným vejcem,rajský salát se smetanou | 3,7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Žampionová omáčka,vejce,knedlíky | 1,3,7 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Zasmažená zeleninová | 1,9 | |
1. | Pečené čevabčičí,brambory,tatarská omáčka | 1,3,7 | |
2. | Vídeňská hovězí roštěná,dušená rýže,okurek | 1,10 | |
3. | Pikantní kuřecí směs,bramboráčky (3ks) | 1,3 | |
4. | Ovocný salát se smetanou,sladké pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Hovězí kousky se sušenými rajčaty a rozmarýnem,salát se smetanou | 7 | |
Vegetariánské jídlo | 6. Bavorské vdolky (3ks) | 1,3,7 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Masový vývar s játrovými knedlíčky | 1,3,9 | |
1. | Kuřecí stehno na paprice,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Vepřová játra pana starosty,dušená rýže,okurek (cibule,kečup,kari,chilli) | 1 | |
3. | Steak z vepřové krkovičky s medem a BBQ omáčkou,brambory | 1,6 | |
4. | Těstovinový salát s trhaným vepřovým masem | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Pečené králičí stehno na divoko,zelenina na másle | 7,9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Zeleninový gulášek,knedlíky | 1,3 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Dršťková | 1 | |
1. | Smažené duo,bramborové pyré s pažitkou,kompot (vep,kuř.řízek) | 1,3,7 | |
2. | Bramborové knedlíky plněné uzeným masem,kysané zelí | 1,3 | |
3. | Plněná vepřová roláda,dušená rýže,zeleninový salát | 1 | |
4. | Zeleninový salát s krabími tyčinkami,toust | 1,4 | |
Dělená strava: | 5. Vepřový steak s opékanou slaninou,hermelínem a bazalkou,rajský salát s cibulí | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Bramborové gnocchi s hříbkovou omáčkou | 1,3,7 |
Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502