19.6 – 23.6. 2023 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Krémová s hráškem a brambory | 1,7 | |
1. | Konfitovaná vepřová krkovička,pepřový přeliv,opékané brambory | 1 | |
2. | Hovězí gulášek,chléb | 1 | |
3. | Pohanka s kuřecím masem a zeleninou,čalamáda | 1,9 | |
4. | Zeleninová miska s variací sýrů,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Moravský vepřový vrabec,špenát se slaninou | ||
Vegetariánské jídlo: | 6. Tortellini se sýrovo- bylinkovým přelivem | 1,3,7 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Hovězí ragů | 1,9 | |
1. | Bratislavská vepřová plec,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Rybí filé se smetanou,zapečené se sýrem a pórkem,brambory | 4,7 | |
3. | Kuřecí medailonky po italsku,tagliatelle | 1,3,9 | |
4 | Tacos s vepřovým masem a zeleninou,dresink | 1,7 | |
Dělená strava: | 5. Pomalu pečené hovězí maso na javorovém sirupu,kořenová zelenina | 9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojový segedínský gulášek,knedlíky | 1,3,6 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Frankfurtská | 1,7Kmínová s drobéním | |
1. | Maminčino kuřecí stehno,dušená rýže,zelný salát s koprem | 1,7 | |
2. | Vepřový steak s hermelínem,brambory,česnekový dip | 1,7 | |
3. | Zapečené těstoviny s mletým masem,zeleninou a sýrem,okurek | 1,3,7,9 | |
4. | Zeleninový salát se smaženým sýrem,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Krůtí ďábelská jehla,dušená zelenina na másle | 7,9 | |
Vegetariánské jídlo | 6. Kung-pao s tofu sýrem,dušená rýže | 1,6,9 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Kmínová s drobéním | 1,3,9 | |
1. | Přírodní kuřecí ,,Cordon blue,,brambory,okurkový salát | 1,7 | |
2. | Vepřové nudličky s čínskou zeleninou,dušená zelenina | 1,6,9 | |
3 | Ďábelské fazole s uzeným plátkem masa,chléb | ||
4. | Těstovinový salát s kari a kuřecím masem | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Vepřová líčka na červeném víně se zeleninou,brokolice v páře | 9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Kari zelenina s bramborovými noky | 1,3,7 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Slepičí s nudlemi | 1,3,9 | |
1. | Selská vepřová pečeně,kysané zelí,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Hovězí plátek na slanině,brambory,okurek | 1 | |
3. | Žemlovka s tvarohem a jablky | 1,7 | |
4. | Kuřecí řízečky ,salát ,,Coleslaw,, | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Losos na bylinkové másle,zámecká zelenina,dip | 4,7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Celozrnné těstoviny s hříbkovou omáčkou | 1,3,7 |
Jídelní lístek připravil: Dagmar Sedláčková Změna vyhrazena – tel.číslo 577986100, 704547502