23.5 – 27.5 2022 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Fazolková na kyselo | 1,7 | |
1. | Vepřový steak s hořčičnou omáčkou,brambory | 1,10 | |
2. | Krůtí játra,,Kardinál,,dušená rýže,okurek | 1,8 | |
3. | Plněné bramborové knedlíky uz.masem,kysané zelí | 1,3 | |
4. | Salát ,,Svit,,tmavé pečivo | 1,3,7,10 | |
Dělená strava: | 5. Hovězí roštěná na hříbkách,pečená kořenová zelenina | 9,10 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Gnocchi s rukolou,sušenými rajčaty a mozzarellou | 1,3,7 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Masová s jáhly | 1,9 | |
1. | Vídeňský vepřový guláš,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Konfitovaná vepřová krkovička,špenát se smetanou,brambory | 1,7 | |
3. | Čočka na kyselo, lahůdkové párky ,chléb | 1 | |
4 | Studentský hamburger (smažená šunka,dresink,zelenina) | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5 Vepřová líčka na červeném víně,dušená zelenina | 1,9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Zapečené těstoviny s brokolicí,kukuřicí a 3 druhy sýrů,čalamáda | 1,3,7 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Rajská | 1,3 | |
1. | Kuřecí stehno po horácku,dušená rýže,zel.salát (žampiony,cibule,klobása,víno) | 1 | |
2. | Vepřový závitek s fazolkami,slaninou a nivou,brambory | 1,7 | |
3. | Boloňské špagety sypané uzeným sýrem | 1,3,7 | |
4. | Řecký špagetový salát | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Pikantní vepřový špíz s paprikou,dresink,čerstvá zelenina | 7 | |
Vegetariánské jídlo | 6 Fazolový gulášek s batáty,chléb | 1 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Zeleninová s pórkem a vejci | 3,9 | |
1. | Křenová omáčka ,uzené maso,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Krůtí plátek s rajčaty a cheddarem,dušená rýže | 1,7 | |
3 | Valašské zapečené brambory (niva,ang.slanina,vep.maso,kuřecí,klobása,paprika) | 3,7 | |
4. | Mrkvový salát s ananasem,citronem,sladké pečivo | 1,3 | |
Dělená strava: | 5. Plněná kuřecí kapsa,salát ,,Coleslaw,, | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Znojemské sojové plátky,knedlíky | 1,3,6 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Australská slepičí | 1,3,9 | |
1. | Smažené rybí filé,bramborová kaše,kompot | 1,3,4,7 | |
2. | Hovězí námořnické maso,těstoviny | 1,3 | |
3. | Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem | 1,3,7 | |
4. | Tortilla s kuřecím masem,slaninou a vajíčkem | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5 . Pečený králík na divoko,grilovaná zelenina | 9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sázené vejce (2ks)bramborová kaše,kompot | 3,7 |
Jídelní lístek připravil: Dagmar Sedláčková Změna vyhrazena – tel.číslo 577986100, 704570152