27.1. – 31.1. 2025 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Zeleninová s drobením | 1,3,9 | |
1. | Kuřecí prso s kysanou smetanou,cibulí a sýrem,brambory | 1,7 | |
2. | Špikovaná vepřová krkovička na kořenové zelenině,dušená rýže | 1,9 | |
3. | Brynzové halušky se slaninou | 1,3,7 | |
4. | Řecký zeleninový salát,smažené kalamáry | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Grilovaný kuřecí steak,sýrový dip,zámecká zelenina | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Dušený špenát,sázené vejce,brambory | 1,3,7 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Valašská kyselice | 1,3,7 | |
1. | Maďarský vepřový guláš,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Karlovarská vepřová roláda,dušená rýže,kompot | 1,3 | |
3. | Francouzské brambory s uzeným masem,okurek | 3,9 | |
4 | Salát z červené čočky,pečená šunka,pečivo | 1,3 | |
Dělená strava: | 5. Plněný hovězí závitek,kapusta s anglickou slaninou | 10 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojová čína se žampiony,dušená rýže | 1,6 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Hráškový krém | 1,3,7 | |
1. | Mexická vepřová kotleta,dušená rýže | 1 | |
2. | Přírodní kuřecí ,,Cordon blue,,brambory,zeleninový salát | 1,7 | |
3. | Moravské uzené maso,pikantní barevné fazole,chléb | ||
4. | Salát z čerstvé zeleniny,kuřecí řízečky,dresink,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Vepřová panenka s anglickou slaninou,cibulí a smetanou,zeleninový špíz | 7 | |
Vegetariánské jídlo | 6. Plněná tortilla se zeleninou a sýrem (2ks) | 1,7 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Masové ragů | 1,9 | |
1. | Smažený soukenický řízek,bramborová kaše,kompot | 1,3,7 | |
2. | Maminčina hovězí roštěná,dušená rýže,okurek | 1,7,9,10 | |
3. | Lasagně se špenátem a kuřecím masem | 1,3,7 | |
4. | Zeleninový salát s vepřovou čínou,pečivo | 1,3,6 | |
Dělená strava: | 5. Losos na másle s bylinkami,grilovaná zelenina,dip | 4,7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Kapustové karbenátky,bramborová kaše,kompot | 1,3,7 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Kuřecí s nudlemi | 1,9 | |
1. | Selská vepřová pečeně,kysané zelí,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Rybí filé se zeleninou a sýrem,brambory s máslem,kompot | 4,7,9 | |
3. | Bramborové šulanky s mákem,cukrem a máslem | 7 | |
4. | Tatarský salát s krůtím masem a majonézou,pečivo | 1,3,7,9,10 | |
Dělená strava: | 5. Kuřecí prso se třemi druhy sýrů,salát coleslaw | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Hlíva po řecku se zeleninou,chléb | 1,3,9 |
Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502