14.10. – 18.10. 2024 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Kulajda | 1,7 | |
1. | Dekorovaná vepřová krkovička na hořčici, dušená rýže,okurek | 1,10 | |
2. | Smažený květák,brambory,dresink | 1,3,7 | |
3. | Zeleninové lečo s uzeninou,chléb | 1,3 | |
4. | Pekingský salát s pečenou mozzarellou obalenou ve slanině,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Moravský vrabec,kedlubnové zelí | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Uzené tofu na pepři,dušená rýže | 1,6 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Masový vývar s písmenky a zeleninou | 1,3,9 | |
1. | Hovězí maso s rajskou omáčkou,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Kuřecí steak s třemi druhy sýrů,brambory,zeleninový salát | 1,7 | |
3. | Zapečené halušky se slaninou,zelím a sýrem | 1,3,7 | |
4 | Zeleninový salát s kuřecími řízečky,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Vepřová panenka s parmazánovým přelivem,fazolky | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojový segedínský guláš,knedlíky | 1,3,6,7 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | Francouzská | 1,3,9 | |
1. | Smažený holandský řízek,bramborová kaše,kompot | 1,3,7 | |
2. | Vepřová kotleta,sázené vejce,dušená rýže,okurek | 1,3 | |
3. | Ďábelské kuřecí křidélka,sýrový dip,bageta | 1,3,7 | |
4. | Těstovinový salát s vepřovým masem a mandlovými lupínky | 1,3,8 | |
Dělená strava: | 5. Valašská pečená kuřecí čtvrtka,šopský salát (klobása,žampiony,cibule) | 7 | |
Vegetariánské jídlo | 6. Babiččiny široké nudle s mákem,máslem a cukrem | 1,3,7 |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Australská slepičí | 1,3,9 | |
1. | Selská vepřová pečeně,kysané zelí,knedlíky | 1,3 | |
2. | Opékaná klobása,fazolky na kyselo,brambory | 1,7 | |
3 | Kuřecí rizoto se zeleninou a sýrem,okurek | 7,9 | |
4. | Řecký špagetový salát | 1,3,7,9 | |
Dělená strava: | 5. Plněné hovězí zamotánky,salát,, Coleslaw,, | 7,10 | |
Vegetariánské jídlo: | 6.Brokolicový mozeček s cibulkou,brambory,okurek | 3,7 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Polský boršč | 1,7,9 | |
1. | Smažený krůtí řízek,šťouchané brambory se slaninou,kompot | 1,3,7 | |
2. | Vepřový balkánský závitek,zeleninová rýže | 1,7,9 | |
3. | Kynuté knedlíky s jahodami,tvarohem,cukrem a máslem | 1,3,7 | |
4. | Zelný salát s křenem a vařeným uzeným kolenem,chléb | 1 | |
Dělená strava: | 5. Vepřová líčka na červeném víně,kořenová zelenina | 9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Boloňské špagety se sojovým masem,sypané sýrem | 1,3,6,7 |
Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502