6.5. – 10.5. 2024 TISK
Pondělí | Alergeny | ||
Polévka: | Zeleninová se šlehaným vejcem | 3,9 | |
1. | Pikantní vepřová kotletka se slaninou,cibulí a paprikou,dušená rýže | 1 | |
2. | Smažený hermelín s vysočinou,brambory,tatarská omáčka | 1,3,7 | |
3. | Zeleninové lečo s klobásovým hřebenem,chléb | 1,3 | |
4. | Zeleninový salát s medovo-sezamovým kuřecím prsíčkem,pečivo | 11 | |
Dělená strava: | 5. Pomalu pečené hovězí maso na javorovém sirupu,duo karotka | 9 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Kung – pao s tofu,dušená rýže | 5,6,9 |
Úterý | Alergeny | ||
Polévka: | Hrachová s uzeninou | 1 | |
1. | Vařená vepřová plec,játrová omáčka,knedlíky | 1,3,7 | |
2. | Pštrosí vejce,šťouchané brambory s cibulkou,okurek (ml.maso,vejce) | 1,3,9 | |
3. | Pečené kuřecí špalíčky na medu,salát,,Coleslaw,,bagetka | 1 | |
4 | Cizrnový salát s řapíkem,sušenými rajčaty a žampiony,pečivo | 1,9 | |
Dělená strava: | 5. Moravský vepřový vrabec,kedlubnové zelí | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Sojové plátky na zelenině,knedlíky | 1,3,6,7 |
Středa | Alergeny | ||
Polévka: | |||
1. | Státní svátek | ||
2. | |||
3. | |||
4. | |||
Dělená strava: | 5. | ||
Vegetariánské jídlo | 6. |
Čtvrtek | Alergeny | ||
Polévka: | Kmínová s drobením | 1,3,9 | |
1. | Přírodní vepřový řízek,brambory,česnekový dresink | 1,7 | |
2. | Brynzové halušky s opečenou anglickou slaninou | 1 | |
3 | Hovězí pečeně na červeném víně a kořenové zelenině,dušená rýže,okurek | 1,9 | |
4. | Zeleninový salát s kuřecími řízečky,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5. Karamelizovaná vepřová žebírka s kečupem,pekingský salát | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Květák jako mozeček s cibulkou,brambory,okurek | 3 |
Pátek: | Alergeny | ||
Polévka: | Hovězí s játrovou rýží | 1,7,9 | |
1. | Selská vepřová pečeně,kysané zelí,knedlíky | 1,3 | |
2. | Kuřecí steak,,Cacciatora,,brambory (víno,rajče,mrkev,celer,česnek) | 1,9 | |
3. | Hovězí burger s domácí bulkou (hov.maso,čedar,rajče,salát) | 1,3,7 | |
4. | Zeleninový salát se sýrovou variací,pečivo | 1,3,7 | |
Dělená strava: | 5 Plněné kuřecí prso s nivou a sušenými rajčaty,smetanovo-bazalková omáčka,duš.zelenina | 7 | |
Vegetariánské jídlo: | 6. Taštičky plněné povidly se smetanovým přelivem | 1,7 |
Jídelní lístek připravil: Lenka Bělíčková Změna vyhrazena – tel.číslo 5779861,00, 704547502