jide

Jídelní lístek

30.11. – 4.12. 2020 TISK

 

Pondělí Alergeny
Polévka: Frankfurtská 1,7
1. Znojemská vepřová pečeně,těstoviny 1,3,7
2. Kuřecí prso v pivním těstíčku,brambory s cibulkou 1,3,7
3. Hovězí gulášek,chléb 1
4. Míchaný salát s kuřecími nudličkami,dresink,pečivo 1,3,7
Dělená strava: 5. Hovězí plátek na majoránce,pečená červená řepa 7
Vegetariánské jídlo: 6. Pikantní zeleninnový kotlík s hlívou,chléb 1,9

 

Úterý Alergeny
Polévka: Masová s vločkami a zeleninou 1,9
1. Vepřový steak,,Herkules,,brambory,dresink 1,7
2. Korsický vepřový závitek,bulgur (olivy,šalvěj,šunka) 1,7
3. Milánské špagety sypané uzeným sýrem 1,3,7
4 Těstovinový salát s tuňákem,zeleninou a vejcem 1,3,4
Dělená strava: 5. ,,Buffalo,,kuřecí křidélka,salát se smetanou a nivou 7,10
Vegetariánské jídlo: 6. Zadělávané fazolky,2 vejce,brambory 1,3,7

 

Středa Alergeny
Polévka: Kulajda 1,3,7
1. Pečené kuřecí stehno,dušená rýže,mix salát 1,10
2. Goralská vepřová kotleta,brambory (smetana,houby,slanina,hrášek) 1,7,10
3. Čočka na kyselo,opečená klobása,chléb,okurek 1
4. Kuskusový salát se sušenými rajčaty a balkánským sýrem 1,7
Dělená strava: 5. Francouzský vepřový plátek s houbami a pomerančem,restovaná zelenina 7,9
Vegetariánské jídlo 6. Smažený květák,brambory,tatarská omáčka 1,3,7,9,10

 

Čtvrtek Alergeny
Polévka: Hovězí s těstovinou 1,3,9
1. Vařené hovězí maso,rajská omáčka,knedlíky 1,3,7,9
2. Krůtí játra na cibulce,dušená rýže,okurek 1
3. Zapečené brambory se zeleninou,rybím filé a nivou 3,4,7,9
4. Lehký bramborový salát s uzeným masem 3,9
Dělená strava: 5. Konfitované kachní prsíčko,hlávkové zelí s brusinkami a smetanou 3,7
Vegetariánské jídlo: 6. Bulgur se žampiony a špenátem,zeleninový salát 1

 

Pátek: Alergeny
Polévka: Hrachová s uzeninou 1
1. Smažený vepřový řízek,bramborová kaše,ananasový kompot 1,3,7
2. Dijonský kuřecí plátek,penne těstoviny (šunka,smetana) 1,3,7,10
3. Dukátové buchtičky s vanilkovým krémem 1,3,7
4. Tacos s trhaným vepřovým masem (zelenina,dresink) 1,7
Dělená strava: 5. Pstruh na kmíně,zelenina na másle 4,7
Vegetariánské jídlo: 6. Sojové řízečky,bramborová kaše,kompot 1,3,6,7

Následující týden >>

Alergeny ke stažení zde

Jídelní lístek připravil : Peter Čičkan Změna vyhrazena – tel.číslo 577986100, 721719465